Преминете към основното съдържание

Стайлинг за понеделник - небесносиньо с акцент

Цветът на следващата година според Pantone може и да е класическото синьо, но небесните нюанси на този цвят още дълго време ще властват над нашите сърца

© imaxtree

За поредна година твърдим, че тъмните цветове, не са създадени за студените дни. Вместо да се слеете с масата, които предпочитат черните и кафяви цветове отворете малко място в гардероба си и за светлите тонове като бяло, слонова кост, лавандула и кварц.

А истинската кралица на зимата носи небесносиньо!

Градска, но и делова

Припомнете си любимата героиня на всички съвременни момиченца - Елза, която не се страхува от студа, а го контролира. С бледия син цвят ще докажете не само, че владеете офис комуникацията, но че сте на ти с модните тенденции.

Ако се чудите с какво може да съчетаете този леко капризен нюанс, то акцентирането с бели аксесоари е неизбежно. Заложете на големи очила в прозрачна рамка и огледални стъкла. Заложете на най-актуалните за сезона бели боти.

Малко принт на помощ

Не се страхувайте да експериментирате. Умението ви да съчетаете няколко тренда наведнъж няма да остане незабелязан. Змийският принт на пръв поглед може и да ви се стори като рискова комбинация, но седи странно хармонично с цялата визия. Тайната тук е в шарката, която в себе си има и голяма доза бяло, което си кореспондира добре с другите аксесаори.

Вижте още визии в синьо от стрийт стайл звездите:

50 нюанса синьо

Галерия

50 нюанса синьо

Снимки: ImaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser