Преминете към основното съдържание

Стайлингът, който превръща работещото момиче в успешна бизнесдама

Външният вид е важен, защото е първото нещо, което хората забелязват у нас! Ще ви издадем няколко трика, с които ще плените всеки на работното ви място!

© IMaxTree

Успешната жена държи много на външния си вид. Тоалетите, които подбира, са много важни за впечатлението, което създава за себе си. Стайлингът на успешната бизнесдама трябва да ухае на стил, класа и елегантност.

Първата визия, която сме избрали, е на Versace. Стайлингът включва стилен зелен пуловер, кафява кожена пола с цепка, която подчертава краката, шал, малка цветна чантичка и най-важното – обувки на висок ток. Това е доста свежа визия, която създава супер готино настроение през зимните дни.

Следващият стайлинг е отново на Versace. Състои се от черна пола, топ с черно-бял принт, дълго елегантно палто, червени боти, практична черна чанта, бяла шапка и шал с леопардов принт. Тази визия е подходяща за жените, които са сигурни в себе си и във възможностите си и не се страхуват да го покажат пред света!

Третият ни любим стайлинг е на Alexander McQueen – сако и панталон в червено и черно, страхотна комбинация от цветове! Прибавите ли и едни елегантни обувки на висок ток, ще привлечете всички погледи върху себе си!

Носете дрехи, които ви карат да се чувствате добре. Не правете компромиси! Щом изглеждате добре, ще се чувствате добре.

За още очарователни идеи за пленителна офис визия – разгледайте галерията ни:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser