Преминете към основното съдържание

Старата любов ръжда не хваща! Леонардо пак се увърта около Риана

Двойката купонясва заедно на фестивала Coachella
Риана и Леонардо
Риана и Леонардо © Getty images

Макар че Леонардо Ди Каприо има афинитет основно към блондинки, шоколадовата сладурана Риана също лесно успява да изкуши вечния ерген. Актьорът буквално не се отдели от барбадоската певица на фестивала Coachella, след като я забеляза сред публиката. 

Дебнещите папараци успяха да уловят как Леонардо говори на ухо на Риана, която, от своя страна, видимо се забавлява не само с музиката, но и с кавалера си. Въпреки че и двамата се опитаха да останат по-малко забелязани, не успяха да се скрият от фотоапаратите. 

За флирт между Лео и Риана се е говорило не веднъж, като двамата няколко пъти бяха забелязани да вечерят заедно или да се забавляват в някой от популярните нощни клубове на Ел Ей. Не са малко и свидетелите, които са ги виждали да интимничат по сепаретата, макар самите звезди никога да не са коментирали отношенията си. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser