Преминете към основното съдържание

Стартира втората част от турнето - Eco Kids Tour 2023

След София на 17.09.2023г., ще ви очакваме и във Велико Търново, Русе и Стара Загора.

Очаквайте чудни подаръци, разнообразни активности, забавни експерименти, изобилие от игри, еко инициативи и прекрасна томбола с големи награди. Не пропускайте да се включите и в томболата ни на място, защото ви очакват специални награди от партньорите ни! Преминете през всяка активност, съберете необходимите цветни печати върху вашето талонче и го пуснете при нас за участие. Нетърпеливи сме да разберем кои ще бъдат големите ни победители!

Тазгодишният слоган е „Зелено бъдеще“ и с него продължаваме традициите в опазването на околната среда и трансформирането на екологичните навици у нашите деца. И двата дни можете да се включите в приключението от 11 – 17ч., входът е свободен, а активностите са подходящи за всички любознателни деца над 3-годишна възраст. Ще ни познаете по шареното градче и емблематичните ни зелени детелинки, с които ще продължаваме да ви даваме ценни ЕКОсъвети за опазването на природата.


След София продължаваме с още няколко страхотни локации, където с нетърпение ще очакваме да се включите заедно с нас:

22.09.2023 - Велико Търново

24.09.2023 - Русе

30.09.2023 - Стара Загора

Покажи творчество с DEVIN Изворна, като дадеш нов живот на бутилка вода и участваш в Арт-работилничката с пчеличката Биззи. И за да бъде още по-интересно, в шатрата на DEVIN ще ви запознаем с екологичната инициатива на бранда „Влез в зеления кръг“ за въвеждане на програмата Екоучилища в българското образование. Инициативата е съвместна с Българско движение „Син Флаг“.


La Roche-Posay Bulgaria е перфектната грижа за много суха, атопична, сърбяща и чувствителна кожа. Деликатните продукти почистват и хидратират кожата на цялото семейство. Френският дермокозметичен бранд La Roche-Posay е един от водещите в грижата за чувствителна кожа. Елате и се включете в активността на този невероятен бранд и си спечелете на място продукти от сериите La Roche-Posay Cicaplast B5 и Lipikar Balm Ap+M.


Под шатрата на EO Dent ще се запознаем с един жизненоважен урок за хигиенните навици на нашите деца - а именно как правилно да мият своите зъбки. Най-усмихнатите деца ще получат полезен подарък, с който да полагат грижа за своите зъби!


Всички малки изследователи ще имат възможността да се докоснат до света на необятната наука, цветната природа и далечния Космос, чрез игра и експерименти, благодарение на нашите приятели от Музейко.


На място ще имате възможността да се прехвърлите в различни светове само със силата на книгите, които ще ви очакват там под шатрата на Книгомания. В портфолиото на издателството има над 500 заглавия в широк спектър от теми: от детски книги с любими приказки и книжки с различни активности, до луксозни енциклопедии и албуми в областите изкуство, фотография, психология, философия, география, математика, спорт, пътуване, природни и исторически забележителности и кулинария.


Всеки човек е податлив на различни видове инфекции, затова е крайно необходимо да знаем как превантивно да вземем мерки и да избегнем нежелани възпаления. Чудесните Джуниър-Ангин ще покажат на децата по забавен начин колко е важна превенцията срещу болно гърло.


Питали ли сте се какво значение има качеството на млечните продукти, за да бъде по-вкусна вашата храна? Олимпус винаги са предоставяли висококачествени и натурални продукти, чрез които да усетим най-фината форма на удоволствие без никакви консерванти и никаква захар.


И не на последно място – изключително важно е да знаем как да се справяме с различните бактерии. Ето затова BioGaia ще ви очаква на място, където заедно ще се научим как да убием лошите бактериите по интересен начин. Спорният дух ще е на лице, остава да покажем и способности.

Очакваме ви с нетърпение на всяка едно от локациите, малки пътешественици.
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser