Преминете към основното съдържание

Стайлинг за уикенда: 30 летни идеи от Париж

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Работната седмица свърши и отново настъпи любимото ни време. Уикенда, разбира се! Точно затова сме ви подготвили 30 street style аутфита от Париж, подходящи за почивните ни дни. Разпределете свободното време, с което разполагате, но и не забравяйте да помислите и за стайлинга си. Събрахме едни от най-елегантните визии на момичетата от най-романтичния град и сме убедени, че ще ви вдъхновят и ще ви накарат да развихрите креативното си фешън мислене, за да се превърнете в една от модните диктаторки.

Визията ни на работното място трябва да бъде стилна, елегантна и обрана. Има своите правила. Не е удачно да прекаляваме с цветовете и провокативното излъчване на тоалета ни. Но това не важи и за уикенда. Тогава всички правила отпадат и е време да вложим голяма доза въображение, за да сътворим стайлинг, с който да разнообразим обикновената ни ежедневна визия.

Улиците на Париж винаги са били едно от главните ни модни вдъхновения, разгледайте галерията ни и ще разберете защо. Тук ще намерите разнообразие от комбинации, кройки, десени, материи и аксесоари. Лятото ни дава много свобода. Възползвайте се от нея, не се колебайте да пробвате нещо различно.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser