Преминете към основното съдържание

Стайлинг за уикенда: 30 визии от Лондон, които нямаме търпение да пробваме

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Най-накрая дойде любимото ни време от седмицата - уикенда, разбира се! Освен за това как да прекараме свободните часове, с които разполагаме, трябва да помислим и за стайлинга си. Събрахме едни от най-елегантните street style визии на момичетата от Лондон и сме сигурни, че ще ви вдъхновят и ще ви накарат да развихрите фешън мисленето си.

Какво обичате да правите събота и неделя? След карантината се влюбихме още повече в природата. Предлагаме ви да се впуснете във вълнуващо планинско приключение, но не забравяйте удобните обувки и раницата, която ще се превърне в най-добрия ви приятел. За дългите разходки препоръчваме да се доверите на спортен екип, а за още по-голям ефект прибавете и шапка с козирка. Знаете, че аксесоарите са важни.

Ако все пак решите да останете в града, може да организирате романтична вечеря, за да изненадата половинката. Тук избора за облекло е по-труден, без значение дали ще сте вкъщи, или в любимия ресторант. Ако ще останете у дома, пригответе нещо вкусно, извадете най-красивата си рокля от гардероба и я облечете. За още по-романтична обстановка - запалете ароматни свещи, действат успокояващо и придават още повече уют в дома.

Решихте ли какво ще правите през уикенда? Отворете галерията ни, за да отключите креативното си фешън мислене, което ще ви накара да сътворите визия, достойна за модния подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser