Преминете към основното съдържание

Стайлинг за уикенда, вдъхновен от най-стилните парижанки

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес празнуваме, защото е събота! Сигурни сме, че и вашият работен график е бил доста натоварен и сте нямали търпение да отмине последния ден в офиса. Е, до понеделник, но до тогава има време. След ангажиментите, с които сте се сблъскали през седмицата, сега напълно заслужено може да се отдадете на уикенд почивка.

Какви са плановете ви? Ако смятате да прекарате деня си вкъщи по пижама, направете го, имате нужда от почивка. Дори и така ще сте в крак с модата, колкото и странно да звучи. Червените килими се изпълниха с безброй интерпретации на нощници, пижами и домашни дрехи, които се превърнаха в абсолютна тенденция. Нямаме нищо против!

Все още не се чувстваме достатъчно смели, за да излезем така навън, но докато се решим да го направим, насочихме вниманието си към Париж и бяхме впечатлени от това, което видяхме. Момичетата там са доста далеч от пижама тренда, поне за сега. В галерията ни ще откриете няколко стилни идеи, в случай че решите да излезете навън с приятели, докато зимата все още не е саботирала разходките ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser