Преминете към основното съдържание

Стела Макартни и Мадона показаха първите веган маратонки Stan Smith

Новите спортни обувки adidas са с мини звезди и логото на McCartney
© WWD

Най-новият модел на класическите Stan Smith на adidas са вече абсолютно веган! 

Самата Макартни е пробвала маратонките по време на седмичните си тренировки. "Яздех много, бягах, правех йога - всъщност, в това съм много добра!", заявява тя. На всичкото отгоре, новите маратонки имат лицето на Стела на едно от езичетата. 


7 НЕЩА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА СТЕЛА МАКАРТНИ


"Чувствам, че много хора дадоха положителни отзиви, а това, че името ми и лицето ми са до това на Стан е толкова голямо постижение за мен на всяко ниво и е толкова невероявно да промерна нещо толкова емблематично, което толкова години е било създавано от кожа. Това е новото бъдеще на Stan Smith", каза Маккартни в интервю.

Веган Stan Smith маратонките на adidas имат перфорирани звезди отстрани, логото на Маккартни на петата и портрет на Стан Смит и Стела Макартни на езика.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

 

 

Самият Смит също присъстваше на събитието и беше зает с раздаване на автографи на новите обувки. Мадона също изчака реда си за автограф върху своите маратонки, а за бонус получи и приятелско потупване по задника от Стела Макартни.

Сам Смит назова сътрудничеството си със Стела за  "исторически момент " и описа дизайнерката като "много креативна и отдадена на работата си". 

© ELLE

Вилата на Стела Макартни в Ню Йорк

Галерия

Вилата на Стела Макартни в Ню Йорк

Снимки: mansionglobal.com

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser