Преминете към основното съдържание

Стил и елегантност в новите модели бижута и часовници на Emporio Armani

Само в beposh.bg можете да откриете последните модели часовници на емблематичната марка за есен 2017

Часовникът е едно от най-древните човешки изобретения. В миналото той се е използвал с една цел - да се измерва времето. В днешно време хората го приемат освен като измервател, но и като красив аксесоар, който придава стил и елегантност на цялостната визия.

Всеки нов моден сезон налага нови съвременни тенденции. Несъмнено това се наблюдава и при часовниците и бижутата. За есента на 2017 Emporio Armani залага на модерна и женствена колекция. В нея преобладават меките цветове като пастелно-розово IP покритие и розово злато, които са подчертани от корпуси с мъжествени форми и деликатни верижки, правейки колекцията достатъчно подходяща, както за него, така и за нея.

ЧАСОВНИЦИТЕ

По отношение на дамските часовници дизайнерите залагат на два основни акцента: Modern Square и Satin Rose.

MODERN SQUARE

Есента ни връща към квадратната форма. Тя се допълва от корпус с розова позлата, подчертана от матов бял циферблат и черни римски цифри. Мъжката версия е допълнена от черна кожена каишка с крокодилска шарка, а дамската – от солидна черна кожена каишка.  

 

SATIN ROSE

Със своите деликатни, вдъхновени от бижутата верижки и корпуси с пастелно розово IP покритие, което е ново за марката, и трите модела на Emporio Armani комбинират класически елементи и стилни силуети. Пастелно-розовите циферблати и индексите, напомнящи слънчеви лъчи, допълват усещането за мекота във всеки един от моделите.

БИЖУТАТА

От гледна точка на бижутата, колекцията на Еmporio Аrmani добавя детайли към традиционните фешън артикули за най-празничния сезон. Дамската линия е изработена в елегантни розово-златни тонове, които се отличават със седефени акценти, геометрични форми и пискюли.

Мъжката колекция ни връща обратно към основите на EА, като предлага емблематичните кожени гривни в различни цветове, които са семпли, но и много стилни.

 

В галерията от снимки ще откриете специална селекция на любимите модели на elle.bg от новата колекция на EA Есен 2017:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser