Преминете към основното съдържание

Стилистката на Кейт Мидълтън използва 13 четки за коса за перфектната й прическа

Красотата изисква жертви

Блестящата коса на Кейт Мидълтън се превърна в нейна запазена марка, както и широката усмивка на херцогинята. Съпругата на принц Уилям не се нуждае от скъпоценна диадема, за да блести - достатъчни са само нейните красиво оформени къдрици.

Но прическата й не винаги е била толкова съвършена. В студентските си години тя не обичаше особено стилизирането и просто прибираше косата си със слънчеви очила. Британският принц обаче се влюби точно в тази Кейт.

След сватбата новият статус изискваше промени, а нашата героиня получи възможност да си осигури най-добрите грижи. В продължение на осем години Аманда Кук се занимава с косата на херцогинята на Кеймбридж. Стилистката използва 13 четки за коса, седем гребена, два сешоара, три маши и шест продукта за перфектна фиксация, за да създаде прическа, която достойна за бъдещата кралица. Звучи доста страшно: не случайно веднъж принц Уилям заяви, че това е истински кошмар.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser