Преминете към основното съдържание

Стилистът на принцеса Даяна е ангажиран и за сватбата на Пипа

На херцогинята не й харесва, че сестра й се превърна в медийна модна икона
Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс
Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс © Splash

Пипа Мидълтън се готви за сватбата си и се обърна за помощ към Дейвид Емануел – стилистът на сватбения стил на сестра й Кейт. Този факт обаче вбесил Кейт, тъй като тя обичала да бъде център на внимание и не желае да го отстъпва на други, макар и собствената й сестра. Пипа сама по себе си обаче се превърна в медийна персона номер едно, заради годежа си и сватбата, планирана за следващата година.

Според близки на семейството, Пипа никога не е имала намерение да конкурира сестра си по медийно внимание, дори се старае да остане дискретна. Джуди Уейд, говорител на кралското семейство, отбелязва, че относно ролята на Кейт по време на сватбата на сестра й все още нищо не е решено. Все още не е ясно дали херцогинята изобщо ще присъства на тържеството.

Това е сложна ситуация за Пипа, която би искала сестра й да е с нея в този ден. Но, имайки предвид, че Кейт е кралска особа, нейното присъствие може да засенчи това на булката. Ето защо самата Кейт би искала да остане на заден план и все още не е решила как“, коментира Уейд.

Още повече е известно, че херцогиня Катрин не е почитател на Джеймс Матюс, годеника на сестра си и се старае да избягва срещите с него.

© Splash, Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser