Преминете към основното съдържание

Стилни пролетни визии с любимите ни кецове

С тях винаги ще изглеждате тренди и същевременно с това ще се чувствате удобно и комфортно

Изправени пред изненадите и провокациите, които ни предлага променливото пролетно време, кецовете са перфектният вариант да внесете ведро настроение в пролетната визия. И докато съчетанията с дънки се превърнаха в леко безинтерсни, за пореден сезон спортните обувки са отлична комбинация с панталон в 7/8 дължина или ефирна тюлена пола, съчетана с тишърт. Това е една от любимите ни градски униформи, на която може да заложите и през тази пролет.

Кецовете са задължителни за всеки гардероб, без значение дали стилът ви е кежуал или елегантен. Винаги има начин да съчетаете този тип обувки с дрехите в гардероба си и да изглеждате като истинска fashionista. Ако имате строг дрескод в офиса, който не ви позволява да носите кецове, винаги можете да разнообразите ежедневното си облекло с тях. Маратонки с палто и костюм – класиката за всички сезони е идеална и за пролетта . Комбинацията с пола е чаровна, а с дълга рокля – много хипи и елегантна едновременно.

В галерията от снимки ще намерите специалната ни селекция от снимки, с едни от най-добрите street style вдъхновения от улиците на Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser