Преминете към основното съдържание

Стилни във фитнеса с Tommy Sport

Есента е коктейл от емоции и цветове! След като цяло лято показвахме перфектните си форми по плажа, е време да отдадем заслужена почит и на планината

© Архив на марката

Тук наш верен спътник е есенната колекция TOMMY SPORT, вдъхновена от осъзнатия пътешественик. Моделите са обновени с технически подобрения и контрастни текстури, за лесно преминаване от живота в града към този на открито. Рециклираният полиестер влиза в унисон с уникалните графични мотиви на TOMMY SPORT, докато тъканите са с повишени технически функции, включително свойства за охлаждане, защита, отразяване на светлината, компресия и водоустойчивост. Колекцията съчетава функционалност, лекота на движение и смела стилистика.

Любителите на откритите спортове, ще открият феерия от дишащи, адаптивни и комфортно разтягащи се материи. Моделите разполагат със защита защита срещу вятър и влага, система за съхранение и светлоотразителни ленти за подобрена видимост.

Ако пък предпочитате групови занимания в залата или пък фитнес, охлаждащите свойства и системите за управление на влагата ще се превърнат в най-добрия ви приятел по време на тренировките. В есенната спортна колекция на американската марка ще открием и фантастични якета с подплата и подобрена видимост със светлоотразителни звезди и цветни акценти. Емблематичните за марката цветове - червено, бяло и синьо са преплетени в уникална дизайнерска естетика, в унисон с ДНК-то на марката.

Лятното тяло се постига и поддържа през зимата, а Tommy Sport ще ви помогне да го направите със стил. За още вдъхновяващи модели и визии, разгледайте галерията ни.

Колекцията е налична в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

Стилни във фитнеса с Tommy Sport

Галерия

Стилни във фитнеса с Tommy Sport

Есента е коктейл от емоции и цветове! След като цяло лято показвахме перфектните си форми по плажа е време да отдадем заслужената почит и на планината.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser