Преминете към основното съдържание

Стилният Amber Beauty Club отвори врати

Мястото, където красивите мечти се сбъдват
© Лора Савова

Amber Beauty Club е мястото, където ще се почувствате като у дома си и ще можете да се насладите на пълния пакет удоволствия за тялото и душата - най-високотехнологичните и модерни начини за разкрасяване, подмаладяване и тонизиране.

В Amber Club работят най-големите специалисти в областта на дерматологията, които ще ви препоръчат най-подходящите лечение и естетични процедури за вашата безупречна визия. Тук ще ви обслужват в гамата на клиничната дерматология, естетичната дерматология и лазерните услуги.

За да поздравят собственичките на центъра за красота дойдоха родни красавици като Никол Станкулова, Габриела Василева и Славена Вътова. Дизайнерката Жени Борисова, която отново направи впечатление със своя стил и много красиви дами и господа.

© Лора Савова

Ултрамодерен и изключително стилен, новият клуб за красота в сърцето на София е обзаведен с безупречен вкус. Уют и спокойствие, бягство от забързаното ежедневие и незабравимо прекарано време ви очакват в Amber Beauty Club.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser