Преминете към основното съдържание

FOLLOW стилните италианки на Instagram

Учим се от италианските момичета как да изглеждаме секси, но и елегантно

ДЖИЛДА АМБРОСИО

Вече сме ви представяли дръзката It-girl и съсобственик на модната марка Attico - Джилда Амбросио. Италианката продължава да набира популярност и да експериментира с принтове, дължини и десени. 

ДИЛЕТА БОНАУТИ

Талантът да създава ярки визии превърна стилистката Дилета Бонаути в истински roll model. Фактът, че живее във Флоренция, позволява на инстаграм блогърката вместо традиционните италиански марки да избира брандове от новото поколение като Ellery и JW Anderson и да популяризира имена, които не са толкова познати. Можете да я видите да носи дори обувки от българската марка By Far или чанти от холандската марка Wandler.

От Instagram профила на Дилета Бонаути

Галерия

От Instagram профила на Дилета Бонаути

Снимки: Instagram/dilettabonaiuti

ФИОНА ЗАНЕТИ 

В своя профил Фиона Занети отбелязва, че е от Венеция, но живее в Париж. Този микс от италиански и френски стил може да се види в нейните модни визии. Елегантни вечерни рокли, които лесно се вписват в декорациите на старите дворци, комбинирани с кожени якета и плетени чанти на Джейн Бъркин.

Италианките на Instagram: Фиона Занети

Галерия

Италианките на Instagram: Фиона Занети

Снимки: Instagram/fionazanetti

ЕРИКА БОЛДРИН

"Забавлявайте се, носете това, което харесвате, и се чувствайте комфортно," - това е правилото на стила на Ерика Болдрин от Милано. Съгласно този принцип тя подбира и дрехите си - широки военни панталони в комбинация с високи обувки или артистични рокли на Loewe със спортни обувки. 

Стайл решенията на Ерика Болдрин

Галерия

Стайл решенията на Ерика Болдрин

Снимки: Instagram/erika_boldrin

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser