Преминете към основното съдържание

Стилно технологично бижу и 5G скорост – в едно? Защо не!

Най-новите представители на Z-серията на Samsung Galaxy Z Flip3 и Galaxy Z Fold3 освен красиви и стилни, дават и достъп до възможностите на петото поколение мрежи, като 5G ULTRA на А1. Те включват подобрения, които позволяват прегъването на дисплея.

Двата модела сгъваеми смартфони Samsung са насочени към различни групи потребители. По-компактният от двата – Samsung Galaxy Z Flip3 - се прегъва хоризонтално, което го прави особено подходящ за прибиране не само в джоб, но и в малка дамска чанта. А какво по-хубаво от това да не се налага да търсиш място за смартфона, когато си в движение, или на парти. Предлага се в цветове като лавандула, ванилия, зелено и мистично черно.

Малките размери на Samsung Galaxy Z Flip3 обаче съвсем не са в ущърб на технологиите, включени под красивата обвивка на телефонa. В него се крият 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и цели 256 GB вградена памет. Основната камера се състои от два сензора по 12 мегапиксела, с които могат да се правят и селфита на разширения външен дисплей. В допълнение, телефонът разполага и с 10 мегапиксела предна камера. В разгънато състояние основният екран също е около 17 сантиметра.

Samsung Galaxy Z Fold3 е смартфон, чийто размери
в разтворено състояние достигат до забележителните 19,3 сантиметра. А отварянето
му е по подобие на книга. Така екранът му достига забележителните 7,6 инча. С
такава площ той е подходящ за онлайн срещи, мултитаскинг и дори графичен
дизайн.

Основната му камера е тройна, като всеки от сензорите разполага с по 12 мегапиксела. Предлагат се варианти с 256 GB памет и с 512 GB. И в двете конфигурации смартфонът разчита на 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888 и 12 GB RAM памет. В устройството са вградени още AKG стерео високоговорители за радост на любителите на музиката.

Освен красивия външен вид двата модела, предлагани от А1, дават достъп и до бързината на 5G мрежата на А1 - 5G ULTRA, която наскоро получи награда от Ookla за най-бързата в България. На базата на над 22 хиляди теста от потребители в страната 5G ULTRA е регистрирала най-бързата медианна скорост на сваляне на информацията, или с над 250 Mbps по-бърза от останалите 5G мрежи в анализа на Ookla. В 5G ULTRA са регистрирани максимални скорости, достигащи 1550 Mbps.

Съчетанието от стилен и функционален смартфон с бързина

на връзката, с която спокойно можем да гледаме филм, определено си заслужава.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser