Преминете към основното съдържание

Стилът на кухнята отразява индивидуалността ви

Вижте кухни в 5 различни стила и изберете своя

Интериорът на дома е огледало на естетическата и духовна нагласа на собственика му. Кухнята е най-важното помещение в него – в него се приготвя храната, в него се храним, в него изкарваме съществена част от времето си. Ето защо обзавеждането му е провокация пред всеки – в кухнята трябва да ни е едновременно комфортно, практично, забавно, уютно, да радва очите ни, да е красиво и модерно.

Разбира се, че за всеки сборът от тези определения дава резултат с различни визии. Ние посетихме  Еником-М, за да изберем 5 различни кухни, които да отразяват различните стилове.

Елегантна средиземноморска страст

Огнено червено, изчистен дизайн без излишни детайли или декорации, блясък и семпли линии – тази средиземноморска кухня подсказва, че на почит е храната, а гостите винаги са добре дошли. Всичко за перфектните вечеря, обяд или закуска е на разположение. Кухня Болеро  е за всички, които обичат да експериментират с менюто и цветовете.

Ретро нюанси

Естествени материали в земни цветове - светлината е всичко, от което имате нужда, за да постигнете желания уют. Множеството ретро акценти в етажерките, витрините или малките прегради пренасят в приказния свят на кулинарията. В кухня Виена Масив 3 винаги има нещо домашно приготвено по стара семейна рецепта.

Винтидж класика

Кухня, която напомня за далечния френски прованс... В кухня Рустик 2 дървото играе ключова роля, а рустикалният стил говори за романтика и силно изразена индивидуалност. Тази кухня превръща времето за готвене в истинско удоволствие. Тук често мирише на прясно изпечен домашен сладкиш.

Модерен минимализъм

Кухня Интегра  е модерна до най-малкия блясък на плоскостите. Тя е съчетание от най-добрите материали и стилен съвременен дизайн. Внушава класа и професионализъм, подходяща за редовните кулинари, но и за тези, които не прекарват много време около печката. На територията й всеки начинаещ изглежда като опитен готвач, а всеки професионалист просто блести пред гостите си.

Микс между класика и ретро

Малка и кокетна, кухня Виена  е за хората, които не се заседяват много у дома. Тя винаги е на разположение за нещо набързо, но и за моментите, в които решавате да организирате по-сериозно угощение. Кухня, която не е за подценяване, напълно приспособима към малки и големи пространства. 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser