Преминете към основното съдържание

Стилът на звездите: Само Ники Минаж може да облече това

Певицата отново провокира със скандални визии по време на Седмица на модата в Ню Йорк
© Getty

Стилът на Ники Минаж винаги е бил ексцентричен, артистичен и многоцветен, както и достатъчно атрактивен, за да предизвиква крайно противоположни мнения. Появата ѝ на тазгодишната седмица на модата в Ню Йорк отново накара модните критици да се разделят на две.

Някои определят Ники Минаж като една от най-добре облечените знаменитости по време на ревютата в Ню Йорк, но за други тя е поредната кичозна звезда, която иска да привлича вниманието. В едно сме сигури - визиите, които показа тази седмица са толкова дръзки и скандални, че надали някой друг би посмял да облече подобен тоалет, в който да се чувства комфортно, но и да наблюдава последните модни предложения на дизайнерите за сезон пролет-лято 2019 от първи ред. 

Задължително в стайлинга на рапърката присъстват ярки цветове, прозрачни материи, дълбоки деколтета и провокативни перуки. 

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете 6 от визиите на Ники Минаж, с които бе облечена по време на Седмица на модата в Ню Йорк:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser