Преминете към основното съдържание

Сто хиляди последователи на Били Айлиш се отказаха да я следват в Instagram

Какво толкова възмути феновете на звездата?

Нека бъдем честни - за мегазвезда като Били Айлиш, чийто Instagram в момента има 73 милиона абонати, загубата на стотина хиляди последователи е равно на статистическа грешка. Независимо от това, самата ситуация, в която това се случи, предизвика реакция от самата звезда в социалните мрежи.

Предисторията е следната: в понеделник вечерта Били участва във вирусен флаш моб, където в истории на Instagram звезди публикуват снимки, които абонатите им искат. Две от снимките, които Айлиш сподели, предизвикаха буря от възмущение сред феновете, в резултат на което певицата загуби повече от сто хиляди абонати.

Причината - освен снимки на кучета и непубликувани селфита, Били беше помолена да сподели рисунка, с която се гордее, както и фона на телефона си – оказа се, че и двата честни „отговора“ включват голи жени. И този факт ужасно възмути моралисти и „цензури“ на социалните мрежи, които се оказаха доста. Всички хейтъри и отписващите се получиха само усмивка от звездата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser