Преминете към основното съдържание

Стъпка по стъпка да се настроим за повече удоволствие

Ежедневни събития, умора или неразположения могат да намалят либидото ви. Използвайте тези лесни трикове, за да се настроите за получаване и даване на удоволствие.

1. Свържете се с тялото си

Когато не сте уверени и се притеснявате как изглеждате, е трудно да изпитвате удоволствие от интимността. Спортувайте, правете дихателни упражнения, излезте навън и се потопете в усещанията си... И запомнете, не става дума за това да изглеждате по нов начин, а за това, че да се усетите отвътре е равнозначно на това да се почувствате секси.

2. Създайте обстановка

Добре е в дома ви да има пространство, в което да можете да настроите за повече чувственост. Махнете декоративните пухкави възглавници и одеяла, намалете осветлението, пуснете подходяща музика... Обстановката не бива да е похотлива, а по-скоро предразполагаща.

3. Вземете душ

Запалете свещ с аромат на лавандула и се отпуснете, нека топлите струи да се плискат върху кожата ви. Ще се почувствате сгорещени и много по-чувствени.

4. Мастурбирайте

Не сте възбудени? Няма проблем. Можете да мастурбирате, дори и да не ви е до това. Самозадоволяването помага да „влезете“ в тялото си и да опознаете сексуалността си.

5. Прочетете нещо пикантно

Чели ли сте „Петдесет нюанса сиво“ или нещо, което да ви е действало безспорно възбуждащо? Знаете ли, че дори и когато подминавате статии в интернет с идеята, че са прекалено пикантни за вас, или дори докато се шокирате от каталог със секс играчки, вие вече сте задействали фантазията си за нещо пикантно...

6. Съставете си списък със задачи

Изведнъж си спомняте за купчината за пране, точно по средата на гореща фантазия? Трудно е да се отпуснеш и поддадеш на усещанията си, когато прекарваш през ума си последните 16 часа. Преди да се отдадете на страстите си, напишете на лист списък със задачи, с които да се заемете едва и само след като сте свършили с интимните си мероприятия. Оставете списъка и се заемете с работата, която в момента е важна: да се настроите на еротична вълна. Присъствието в настоящия момент създава добра основа за удоволствие.

7. Хранете се чувствено

Не е важна толкова храната, която ядете, а как я ядете. Можете например бавно и с наслада да оближете течен шоколад от пръста си.

8. Танцувайте... за себе си

Заключете вратата на спалнята си, пуснете си „гореща“ музика и разкършете снагата си. Чувствените движения на бедрата и таза ще ви помогнат да прегърнете еротичното си аз. И не се притеснявайте, не бива да показвате този танц никому никъде. Нека си е вашата възбуждаща тайна.

9. Облечете си секси бельо и красива рокля и... си направете стриптийз

Не спирайте с танците. Свалянето на красиви и секси дрехи и бельо пред огледалото може да ви накара да се почувствате като звездата на шоуто. Докато обръщате внимание на всяка част от красивото си аз, помислете какво обичате в тялото си.

10. Спомнете си секси случка

Вероятно имате поне един незабравим еротичен момент, за който можете да се сетите, когато либидото ви се нуждае от стимулация.Независимо дали вие и партньора ви сте имали горещо преживяване в парка, или само сте си говорили за нещо пикантно, споменът есигурен начин да задействате възбудата.

11. Фантазирайте за неща, които не са се случили

Няма по-добър начин да се настроите за интимност от фантазирането за секси поза или игра, която искате да опитате. Дори и да не планирате точно днес да осъществите въжделенията си, не си слагайте спирачки във фантазиите си...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser