Преминете към основното съдържание

Странните неща, които мъжете смятат за секси

Най-ефективните техники за съблазняване, които дори не е нужно да научаваме
© iStock

Отдавна сме усвоили класическите женски хитрини - секси бельо, токчета, тесни рокли и червено червило. 

Но дори и на най-чувствителните мъже им е писнало от чорапи, дантели и големи деколтета. Оказва се, че за да съблазните вашия избраник, не е задължително да лежите два часа гола на масата за хранене, заобиколена от суши, взимайки пример от Саманта Джоунс ("Сексът и градът").

ELLE реши да си поговори за най-неочакваните неща, които мъжете намират за секси, а най-важното е, че тези трикове са в арсенала на всяка една от нас.

© iStock

ЕСТЕСТВЕН ВИД

Всеки един мъж подсъзнателно търси комфорт и ако жената до него, не само че знае как умело да носи високи токчета, но и не е по-малко изкусителна увита в одеяло без грим и разрошена коса, тя може да развълнува въображението му още повече. Така че не си правете труда да се събуждате преди него и да бягате към козметичната си чантичка.

СТРЕЧ

Тя може да бъде сладкo сутрешнo разтягане или лека йога във фитнеса - стречингът винаги е привличал мъжете. 

© Instagram

СВЕТЛИ СЛЕДИ ОТ ЗАГАР

И въпреки че постоянно ни се казва, че е необходимо да постигнем равномерен тен, мъжете изобщо не мислят така. Тайната е, че на фона на загорялата кожа светлите области изглеждат още по-голи, което кара него да иска да докосне бледите следи на врата и гърба ви. 

ФЕЕРИЧНИ РОКЛИ

Колкото и да е странно, многослойните полупрозрачни рокли ентусиазират мъжете не по-малко от тесните рокли. Това е така, защото те му позволяват да вижда само очертанията на фигурата ви и неговото въображение се развихря - какво се крие под вълнистият плат? В допълнение, леките рокли ви накарат да изглеждате нежна, деликатна и уязвима, а мъжете се чувстват като истински защитници.

ОЧИЛА

Ако в училище момчетата са се подигравали за това, че носите диоптрични очила, то днес този аксесоар му разказва за вашата смела страна и ви превръща в господарка на неговите фантазии.

ПАМУЧНИ ГАЩИЧКИ

Всяка една жена трябва да има дантелено бельо в гардероба си. Но нека бъдем честни, дори и на царя на разкопчаването на сложните корсети в един момент ще му стане безинтересно и с нетърпение ще започне да разкъсва бюстието, за което сте похарчили цяло състояние. Или подаващите се леко чорапи изпод тясната рокля с цепка вече няма толкова да го развълнуват. Затова понякога спортното или обикновеното памучно бельо изглеждат много по-секси

ГОЛЯМ АПЕТИТ

Много мъже са уморени от жени, които са постоянно на диети и се оплакват, че не могат да влязат в любимите си дънки. Така че оставете програмата за отслабване за по-късно, а на първите срещи похапвайте това, което ви се яде. Мъжете наистина се възбуждат от жени с апетит - според тях това показва, че те са по-издръжливи, колкото и двусмислено да звучи. 

© iStock

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser