Преминете към основното съдържание

Street style: Цветовете на Париж

Френските модни гурута украсиха парижанските улици с ярки цветове, преплетени в стилни комбинации
© IMaxTree

Преди броени дни модните подиуми и светлините на прожекторите затихнаха, но това е само за няколко месеца, когато пак ще озарят всички почитатели на модата с новите колекции за пролет-лято 2019.

Отново се фокусираме върху френската street style мода, която  винаги ни е действала вдъхновяващо и със сигурност ще помогне и на вас да почерпите идеи за нови и интересни съчетания, а и също така да разберете кои са актуалните цветове, шарки и комбинации за предстоящия сезон. 

Веднага може да направим заключение - този сезон френските модни гурута внасят много цвят и настроение съв своите модни предложения. Жълтото е основен акцент в почти всеки стайлинг, а комбинирането на този цвят с животински щампи, земни тонове и нестандартни аксесоари само допринасят за една наистина вдигаща настроението визия. 

Вижте какво ни хвана окото по улиците на Париж и сами ще се убедите, колко много цвят, стил и красота има по уличките покрай Шанзализе и Айфеловата кула:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser