Преминете към основното съдържание

Street style: Най-ефектните мъжки аксесоари от улиците на Париж

Този сезон мъжките аксесоари са в своя апогей, а разнообразието никога не е било толкова голямо
© IMaxTree

Време е да обърнем внимание и на мъжките аксесоари и кое ще бъде най-предпочитано през новия сезон според френските street style мъже.

© IMaxTree

Без колебания, смело може да заявим, че must have и през този сезон са чантите "Fanny Pack", или така наречените чантички-банан. Да, струва ви се смело или пък ретро, но това е самата истина.

Този аксесоар успя да превземе както дамския, така и мъжкия гардероб в последните няколко месеца и дава тотална заявка, че ще се затрърди, като супертренд и през 2018-ма.

© IMaxTree

Натруфените комбинации, в които умело са съчетани всякакъв тип брошки, пиърсинги, папионки и обици са също друг тренд, който забелязахме по време на мъжката седмица на модата в Париж. 

© IMaxTree

Обръщаме внимание на обувките.

Какво се случва там?

Кецове, маратонки и пак кецове и пак спортни обувки - няма и следа от официалния ток или любимите ни оксфорд модели. Или по-скоро не ги търсим на правилното място? Във Франция се носи, Baleciaga, Gucci, Vetemets, Reebok и Оff-White. Рядко заблеязваме любимите на всички adidas и Nike. 

© IMaxTree

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете най-интересните и актуални мъжки аксесоари, които забелязахме по време на мъжката седмица на модата в Париж за сезон есен-зима 2018/2019: 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser