Преминете към основното съдържание

Street Style от Ню Йорк: Да смесим лятото с есенния гардероб

Запазвайки лятното настроение, дрехите през топлите месеци ще намерят място в нашия аутфит и през есента!
© ImaxTree

Зимата е комфорт, пролетта - картина с водни бои, лятото - маслена рисунка, а есента - мозайка от всички тях взети заедно.

Перфектното време да вземем нещо старо и да го пренесем в любимото ни ново. Заменяме летните вечери с октомврийски нощи, сандалите - с кожи, естествените, леки материи - с пуловери. Време за размисли и искрена любов. Време да навлечем някой и друг суитшърт или яке върху ей онази лятна ленена риза. Да разгърнем потенциала си. Да вземем пример от впечатленията навън и да обсипем себе си с цветове. 

Не прибирайте все още лятната рокля навътре в гардероба, защото имате възможността да я съчетаете с нещо връхно. Не се страхувайте да смесвате материи, принтове и цветове. Бъдете иновативни. Стилът е начинът, по който искате другите да ви виждат. Това сте вие!

Да вдигнем тост за свободата, която тази есен ни дава, да съчетаем материите от няколко сезона в един аутфит и да покажем абсолютната си индивидуалност! 

Вижте как го правят стайл иконите през нюйоркската модна седмица, която тече сега:


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser