Преминете към основното съдържание

Street style с джинси: 30 комбинации, които ще ви вдъхновят

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Джинсите са една от най-обичаните модни находки, нищо, че преди години са носени като работно облекло, заради здравината на материята. Днес ги обличаме за всякакви поводи, както в ежедневието ни, така и на по-специални срещи. Е, имаме и чифт стари дънки, които пазим в ъгъла на гардероба, ако ни се наложи например да пребоядисаме стените или да засадим новите си цвета в градината. Ретро излъчването на джинсите е останало в миналото, но все се намира нещо, което да ни го припомни. Не говорим само за старите скъсани дънки, които пазим.

Докато се разхождахме онлайн по улиците на модните столици, обърнахме внимание на това как модните диктаторки носят своите джинси. Някои от тях върнаха точно това ретро усещане, облечени с модели с висока талия и широки крачоли, къс топ, разкопчано дънково яке и слънчеви очила. В галерията ни ще откриете 30 street style решения, които ще ви вдъхновят да пробвате различни комбинации, за да сътворите ефектен стайлинг, с който да се отличите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser