Преминете към основното съдържание

Street Style: Широките цветни панталони, които ни накараха да се усмихнем

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Широките цветни панталони са must have това лято, защото сега са още по-ефектни и по-елегантни, носят много настроение и определено ни накараха да се усмихнем, щом видяхме момичетата на модата в Копенхаген и Лондон, облечени с тях.

С какво можем да ги комбинираме? Едно от любимите ни съчетания е с бял топ, сако и сандали на висок ток. Да не забравяме и малката кокетна чанта, която побира само най-необходимото. Аксесоарите са важни и не трябва да ги пренебрегваме. Благодарение на тях визията ни придобива индивидуалност и става още по-стилна и впечатляваща. Обръщаме се с любов към детайлите. Те стоят в основата на възхитителния стайлинг, след който всички се обръщат.

Подготвили сме ви 30 аутфита, взети от улиците на модните столици. Сигурни сме, че фешън диктаторките ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да сътворите тоалет, достоен за подиума, с който ще разнообразите ежедневната си визия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser