Преминете към основното съдържание

Street style: Стайлинг с риза по италиански

Една от най-често присъстващите дрехи в гардероба на модерната жена дава безброй възможности за различни комбинации
Класика в жанра - загащена риза в полата и сандал
Класика в жанра - загащена риза в полата и сандал © IMaxTree

Слънчевите майски дни са точният момент, в който е време да захвърлите дебелите якета и сака и да се порадвате на топлите дни.

Сред предпочитаните дрехи в пролетно-летния гардероб, ризата винаги е имала своето незаменимо място. С дълъг или с къс ръкав, тя е перфектен вариант, както за делови стайлинг, така и за ежедневната ви визия.  

За да имате тренди облекло, в което присъства риза, дори не е нужно да ходите на шопинг. Разровете се из гардероба си, където със сигурност ще откриете бяла риза или такава на райе.

Актуалните от преди няколко сезона жълти и оранжеви цветове са отново възродени и вероятността да имате поне една, за чието съществуване сте изцяло забравили, е голяма.   

Важно е как и с какво ще я комбинирате. За това отново отскочихме до Милано, за да ви предложим няколко street style варианта за различни комбинации с риза, които да вдъхновят и вас и да ви помогнат да изглеждате модерно през новия сезон.

Риза по италиански

Галерия

Риза по италиански

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser