Преминете към основното съдържание

Street style в черно: 30 аутфита излъчващи увереност

Галерия

Черното несъмнено е един от най-елегантните цветове, излъчващи увереност, силен характер и интелигентност. Но трябва да се внимава с него, все пак не искаме да изглеждаме мрачно. Как да постигнем ефектен стайлинг, но той да изразява много емоция и настроение, нищо че е в черен цвят? Има няколко трика, които ще ни бъдат от полза, а момичетата от Копенхаген и Лондон ще ви ги покажат нагледно.

Ако сте избрали черния цвят за основен, не само на дрехите, но и на аксесоарите, съветваме ви да приберете косата на кок или опашка. Така лицето се открива и привлича вниманието. Лесен начин да внесете свежо и нежно излъчване. В този случай е добре да добавите и прозрачни детайли към стайлинга. Например фигурален чорапогащник или дълги чорапи. Дантелените акценти в тоалета също са ефектно решение.

За да разнообразите черното, ви предлагаме да добавите още един цвят, който да му контрастира. Препоръчваме чантата и обувките ви да не са в черно, за да се откроят от облеклото ви. Ако изберете неонови тонове, ще създадете модерен аутфит, с който ще ви забележат отдалеч. Коланът и бижутата също интересни фешън трикове, които ще поставят стилен акцент.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser