Преминете към основното съдържание

Street style за уикенда: 25 идеи за това как да носим любимите си джинси

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Извадете джинсите от гардероба, защото днес сме на вълна деним. Дънковите дрехи са все така най-актуалните, модерни и младежки, точно затова ги обичаме. Те са най-предпочитаното облекло за ежедневието, защото са универсална модна придобивка, която си подхожда с всичко. Това е забавното, можем да отключим креативното си фешън мислене, да застанем пред огледалото и да пробваме различни комбинации.

В галерията ни сме ви подготвили 25 съчетания, които видяхме по улиците на модните столици. Едно от най-преобладаващите е с черен блейзър - ефектен начин да създадем спортно-елегантна визия, подходяща за почти всеки повод. Изглежда, че през пролетта най-добрият приятел на джинсите ни ще бъде именно блейзърът. Заедно сформират перфектното дуо за стрийт тоалета ни, убедете се сами, като разгледате отблизо стайлинг решенията на модните диктаторки.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser