Преминете към основното съдържание

Street style за уикенда: 30 аутфита от улиците на Лондон

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Отново настъпи любимото ни време от седмицата. Говорим за уикенда, разбира се! Точно затова сме ви подготвили 30 street style аутфита от Лондон. Време е да плануваме как ще прекараме свободното време, с което разполагаме, но и да помислим за стайлинга ни.

Визията ни на работното място трябва да бъде стилна, елегантна и обрана. Има своите правила. Не трябва да прекаляваме с цветовете и провокативното излъчване. Но това не важи и за уикенда. Тогава всички правила отпадат и е време да вложим цялото си креативно мислене и да сътворим тоалет, след който всички да се обръщат.

Улиците на Лондон винаги са били едно от главните ни модни вдъхновения, разгледайте галерията ни и ще разберете защо. Тук ще намерите разнообразие от комбинации, кройки, десени, материи и аксесоари. Лятото ни дава много свобода и развихря въображението ни.

Готови ли сте да сътворите следващата визия, достойна за улиците на модните столици?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser