Преминете към основното съдържание

Street style за уикенда: Заменяме маратонките с високи токчета

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Признаваме си, че в края на работната седмица, мислите стремглаво ни водят към уикенда. Този път решихме, че няма да прекараме целия ден вкъщи по пижама, въпреки че тя се оказа доста актуален тренд. Все още не знаем какво ще правим през почивните дни, но сме решени да извадим от кутиите най-високите си обувки и да си организираме домашно модно ревю пред огледалото, преди да излезем. Защо не забравите и вие, поне за малко, за маратонките?

Разглеждайки визиите на момичетата от модните столици, се вдъхновихме още повече, така че споделяме нашата селекция и с вас. Вариантите за стилизиране са толкова много. Както знаете, наситените цветове създават настроение и със сигурност ще ви помогнат да се откроите. Ако разполагате с високи токчета в ярък нюанс, изобщо не се колебайте да ги включите към стайлинга си, ако пък не, помислете за друг акцент, който да прибавите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser