Преминете към основното съдържание

Стрийт стайл вдъхновение: цветният панталон и как да го носим

Често залагате на удобните панталони, но защо те да не бъдат в цвят?
© ImaxTree

Черните, сивите и тъмносините варианти са лесни модни партньори, но замисляли ли сте се защо е така? Често техният характер е толкова семпъл, че чак е отегчителен. Да, всичко е въпрос на комбинация, затова тяхното присъствие в гардероба е разумно.

Поставете обаче до тях няколко модела в цвят. Те наистина отнемат повече време при съчетаване, но пък са далеч по-женствени и носещи настроение. Най-лесният изход е да изберете цял костюм с панталон и да го комбинирате с неутрални ризи или топове. Но има и няколко основни правила при миксирането на цветове, които винаги работят:

  • Когато съчетавате различни цветове, нека те са с еднаква наситеност. Избягвайте комбинацията на пастелни и ярки тонове. Това не важи за малките акценти като колан, обувки... За тях даже е препоръчително да са с различна наситеност от основното облекло.
  • Избягвайте микс от категорично студени и топли нюанси. Не че е невъзможно, но се изисква много усет и внимание.
  • Бъдете внимателни какъв точно цвят е най-близо до лицето ви. Съобразете го с тена и грима си.

Вижте в галерията как момичетата от стрийт стайла комбинират цветния панталон и проявете малко дързост.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser