Преминете към основното съдържание

Студент от Петербург създаде блог за живота на „златната руска младеж“

Още през юни в интернет се разпространяваше тийзър на проекта „Татко е...“, в който Георги Китаров (създател и идеен вдъхновител) показва живота по яхтените партита по река Нева в столицата. Неговото обещание бе да показва най-провокативните...

Още през юни в интернет се разпространяваше тийзър на проекта „Татко е...“, в който Георги Китаров (създател и идеен вдъхновител) показва живота по яхтените партита по река Нева в столицата. Неговото обещание бе да показва най-провокативните моменти от ежедневието на „златната младеж“. Обществената реакция не закъсня – потребителите показаха открито раздразнението си от „празния“ луксозен живот на младите очакваше първи епизод повече от три месеца.

В дебютния епизод герой е Максим Зинагревич, син на собственика на групата „Илим“ Борис Зингаревич. Почти в цялото видео младежът не се афишира с фамилията си, а се представя като рапърът Max Carter. От блога разбираме, че Картър току що се е завърнал от Лондон, където е получил образованието си и заминал за Петербург, а сега се готви да се засели в Москва.

Георги Китаров

Чартърни полети и мащабни партита потребителите не виждат. Разкошът се ограничава само до скокове с парашут, рап изпълнения с приятели в студиото във вилата в покрайнините. Колосална загуба на време обаче е това, което се вижда от този кинематографичен „шедьовър“. След публикацията на първия епизод очаквано заваляха отрицателните коментари за показаното, макар и това да не смущава никак Георги Китаров.

„Планираме в продължение на година да създадем 10 епизода, в които да ви показваме най-добрите представители на „златната руска младеж“. Разбира се има и консервативни представители, които отказват да участват в епизодите и не одобряват видео проекта.

Самият Георги е израснал в обикновено семейство, но в обществото на заможните е попаднал, благодарение на това, че още в юношеството си е натрупал солидно състояние от интернет реклами.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser