Преминете към основното съдържание

СТУДЕНТИТЕ ГОВОРЯТ: Какво ново може да се измисли при веждите?

Новия тренд - "странни вежди"

Мода и модни тенденции. Всички се вълнуват какво е актуално този месец и този сезон. Но трябва ли сляпо да ги следваме и замисляме ли се дали новия тренд ни отива на нас.

Истината е, че много хора се изкушават да облекат нещо "модно" или да експериментират с маникюр и прическа. Няма лошо да се пробват нови неща, но когато това нещо е изключително странно и е приумица на някой, който се мисли за моден диктатор или просто е решил да бъде интересен... момичета, по-добре не тръгвайте след вълната. 

Новия трент- "странни вежди"

След така модерните тънки вежди преди 10-тина години, се започна с плътно оцветяване и одебеляване.

Премина се през по-перманентни решения като временни татуировки (дебела плътна черта с лека чупка) и микроблейдинг (добро решение за хора, които наистина страдат от рехави вежди), а накрая се стигна до вълнисти вежди и плитки на веждите.

Да, правилно прочетохте - вежди на вълнички!

 

 

 

 

A post shared by Emilysusanah (@emilysusanah) on

 

 

 

 

 

 

A post shared by Rosaura Alba (@roxxbeautyglam) on

 

 

За щастие последните две тенденции все още не са навлезли в България!


9 ПРОФЕСИОНАЛНИ ТРИКА ЗА ПЕРФЕКТНИТЕ ВЕЖДИ


Варвам в изтънчения вкус на красивата българка и се надявам, че такива експерименти няма да са нужни на никоя дама, уверена в собствения си стил и елегантност. 

Веждите трябва да са поддържани - нито прекалено тънки, нито прекалено дебели, не трябва да са боядисани по-тъмни от цвета на косата, нито оцветени и запълнени със случайно хванат цвят молив. 

И не забравяйте, естествената красота винаги е на мода ... и е по-лесна за поддържане.Рубриката "Студентите говорят" е с подкрепата на проф. Любомир Стойков. 

Ако сте студент и имате какво да споделите във връзка с актуална тема, то можете да се свържете с редакционния ни екип на info@elle.bg.  ELLE дава пълна свобода на изразяване като вашият коментар може да е под формата на текст, графики, видеа и пр.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser