Преминете към основното съдържание

СТУДЕНТИТЕ ГОВОРЯТ: Нейно величество The Blonde Salad

По-известна в модната индустрия като Киара Ферани

Едва ли при създаването на модния си блог - “The Blonde Salad” Киара Ферани е вярвала, че след няколко години ще владее модните подиуми.

Колекцията й „Chiara Ferragni Collection” триумфира на най-големите събития от света на модата, редом с титаничните имена в тази индустрия като Versace, Dior, Balmain.

Брандът й не е особено популярен в България, но не може да се отрече нейното въздействие на международната сцена. Дрехите и обувките, носещи името й, се отличават с младежки дух. Вдъхват свежо настроение и по италиански закачливи, не може да не ти се прииска да притежаваш поне един чифт от сладурските обувчици с намигащите сини очи.

Киара Ферани е една от тези личности, които те вдъхновяват и окриляват.

Доказателство за това, че когато работиш за мечтите си и не се отказваш от тях, резултатите няма да закъснеят. Тя се появява на кориците на най – големите имена в издателската индустрия като ELLE, Vogue, Harper`s BAZZAR и т.н. Списание Forbes я включва в своя списък 30 под 30. Тя не само е част от него, тя оглавява класацията за т.нар. Fashion Influencers.

 

 

 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

 

Признание за нейния талант са и безброй верните й последователи в социалните медии.

Тя е обичана от своите последователи, а има ли по-голяма признателност от тази на „публиката“. Щастливо сгодена за един от най – известните италиански рапъри - FEDEZ. Горд собственик на френския булдог - Матилда, който също като нея се радва на голяма популярност в социалните мрежи. Вечно усмихнатата, Киара Ферани се е запътила устремено към върха в сферата на модата.

Нейната ера тепърва предстои! 

 

 

 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 


Рубриката "Студентите говорят" е с подкрепата на проф. Любомир Стойков. 

Ако сте студент и имате какво да споделите във връзка с актуална тема, то можете да се свържете с редакционния ни екип на info@elle.bg.  ELLE дава пълна свобода на изразяване като вашият коментар може да е под формата на текст, графики, видеа и пр.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser