Преминете към основното съдържание

Стъпка по стъпка с Tommy Hilfiger

Фокус върху обувките на американския бранд, защото те са неизменна част от нашия женски „боен“ арсенал
© ImaxTree

Не е нужно да разиграваме сюжети ала „Сексът и градът“ – излишно е! На всички ни е ясно, че обувките са жизненоважна част от модната „екосистема“ на гардероба ни и са решаващи за правилното й функциониране. Но за да е всичко на мястото си, наличието на видово разнообразие е задължително.

Предвид сезона на постоянно покачващите се температури, поставяме фокус върху три от представителите, без които визиите ни не биха функционирали добре.

Сандалите на ток

© ImaxTree

Неоспоримо женствени именно защото са на ток. Но сме момичета с натоварена програма и тънките зашеметяващо високи токчета не са сред фаворитите ни за деня. Балансът за нас е важен, затова нашият вот е за сандалите с по-масивни токчета. Тяхното вярно партньорство е изпитано.

Маратонките

© ImaxTree

Твърдението, че те са уместни само за спортни занимания, е категорично old school. Те отдавна са пълноправен участник в света на модата. Все пак дефилират и в Haute Couture колекциите. Не страдаме от излишна скромност и предпочитаме моделите, комбиниращи няколко цвята. Фитват се добре и с джинсите, и с любимата ни рокля на цветя.

Чехлите

© Getty

Не са за пренебрегване, особено ако са в неутрален цвят. Категорично са удобни и притежават нужната доза изисканост. Все още не се разбират добре с класическата права пола, но към всичко останало в гардероба ни са изключително приятелски настроени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser