Преминете към основното съдържание

Суичърът и как да го носим елегантно

Качваме го на токчета и го комбинираме с поли
© Imaxtree

Разходихме се виртуално из улиците на модните столици Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк и намерихме достатъчно доказателства, че суичърът е на път да измести пуловера от гардероба ни.

След триумфа на маратонките, бомбъра и спорния панталон през последните няколко сезон дойде и неговият ред да бъде във фокуса не само на дизайнерите, но и на фешънистите.

И ако досега посягахме към него само през уикенда, когато захвърляме неудобните обувки и строгите костюми, то сега влиза убедително в новата си елегантна роля. Да, спорният почерк продължава да бъде все по-ясно изразен в модата, а комфортът предпочитан.

Затова може смело да съчетавате суичърът с пола молив и високи токчета, с малки чанти и макси бижута, да го превърнете в парти тоалет или да го носите под блейзър или костюм, което означава, че може да бъде част и от офис дрескода ви. Е, не и когато имате важна бизнес среща, разбира се!

Харесваме тази еклектика, която суичърът носи и в която си играем на различни стилове, материи и аксесоари, за да покажем, че традициите не са това, което бяха, особено в модата и street style визиите. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser