Преминете към основното съдържание

Summer Fashion Weekend 2022: Българска и световна мода на брега на морето

Галерия

По време на 4-тото издание на най-бляскавото модно събитие на лятото, Марина Диневи събра най-доброто от българската и световната мода на едно място.

Видяхме нова колекция кожени чанти, изпъкващи на фона на черните латексови костюми и футуристични очила, които носеха моделите.

Някои от визиите ни пренесоха в света на ориента със свежи, екзотични и пленителни бански костюми. Не липсваше и селекция от официални рокли, която подсили елегантното усещане по време на събитието.

Всеки един от тоалетите се отличи с авторски почерк, изпитано качество и отношение към детайла. Дори и най-малките елементи от тоалета ни, понякога са от огромно значение, особено ако са диаманти. А диамантните бижута, които забелязахме на подиума, определено допринесоха за стилното излъчване на стайлинга.

Лято без слънчеви очила е като море без вълни – невъзможно. Именно затова бяха включени различни модели, които ни впечатлиха с формите и цветовете си. Кой не мечтае за вечно лято?

Водещи на събитието бяха Божидара Пенчева и Емил Кирилов. За музикалната част се погрижиха Цвети Радойчева, Виктор Костов (пиано), Кристиян Христов (тенор) и Venzy, който изпя някои от най-новите си хитове.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser