Преминете към основното съдържание

Съперничката на Мелания Тръмп е първата дама на Аржентина

Съпругата на Доналд Тръмп е на път да бъде засенчена по стил и класа от 43-годишната Хулиана Авада
© Getty

От известен период първите дами се превърнаха в съвременните „Пепеляшки“, които от обикновени момичета се превръщат в истински принцеси. Животът на президеншите се разглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са широко обсъждани и пример за подръжание на хиляди хора по света. 

© Getty

От както Доналд Тръмп зае най-високия пост в САЩ, неговата съпруга Мелания Тръмп се превърна в център на внимание и жена, която се сочи за еталон за красота, стил и класа. Но само година след като целия фокус и интерес бе насочен към госпожа Тръмп, тя вече има своя достойна съперничка в очите на първата дама на Аржентина.

© Getty

43-годишната Хулиана Авада дори има сходна история с жената до американския президент. Красавицата е бивш модел със смесена кръв – баща й е ливанец, а майка й е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес. След като приключва кариерата си като модел, Хулиана става успешна бизнесдама  и в момента притежава успешна модна марка.

 

 

 

 

Gran muralla China.

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

 

Скандали около аржентинската двойка също не липсват. Често Хулиана и аржентинския президент Маурисио Макри демонстрират любовта си публично, както и охолен начин на живот.

© Getty

На светски събития и приеми, те щедро си разменят целувки и нежности, а Авада не пропуска да покаже в социалните мрежи снимки от луксозни дестинации за почивка, както и тоалети за по няколко стотин хиляди долара. 

Стилът на Хулиана Авада

Галерия

Стилът на Хулиана Авада

Снимки: Getty

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser