Преминете към основното съдържание

Сури стана на 10 г., Том Круз избяга в Лондон ден преди празника

Актьорът не се вижда с единствената си биологична дъщеря
Кейти Холмс и Сури
Кейти Холмс и Сури © Splash

Разкритията на близки до ексдвойката Том Круз и Кейти Холмс, че актьорът почти не се вижда с дъщеря им Сури, се потвърдиха за пореден път. Единственото биологично дете на Господин Мисия невъзможна навърши 10 години, като прекара целия ден в компанията единствено на майка си. 

"Изключително съм благодарна за най-любимия ми ден в годината!!! Честит рожден ден на моят сладък ангел Сури", написа още рано сутринта в социалната мрежа Кейти. Майка и дъщеря бяха забелязани да се разхождат хванати за ръка из улиците на Ню  Йорк, като един от подаръците, с които малката се сдоби, беше книга. 

От известния й татко, за съжаление, нямаше и следа. Медиите обявиха, че той е решил да замине за Лондон само ден преди празника на момичето си. Липсата му обаче явно вече не е толкова драматична за Сури, която е свикнала с отсъствието на Том. 

Круз не прекарва почти никакво време със Сури, откакто двамата с Кейти се разделиха през 2012 г. Според слуховете, причината за раздялата е била именно дъщеря им, защото майка й не е искала тя да става част от Църквата на сциентолозите, на която са членове Круз и двете му осиновени деца. 
 
Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser