Преминете към основното съдържание

Съветите на Оливия Уайлд за майчинството и бременността

Актрисата очаква второто си дете
Бременната Оливия Уайлд
Бременната Оливия Уайлд © Getty images

ТВ звездата Оливия Уайлд, която има 2-годишен син Отис, сподели в интервю своите виждания за майчинството и бременността. В момента тя е в очакване на второто си дете от годеника си Джейсън Съдейкис. 

Актрисата, нашумяла с ролите си в сериалите "Доктор Хаус" и "Винил", се надява, че и двете й деца ще израснат като отворени към света личности и ще бъдат самостоятелни.

"Искам да ценят вътрешния мир на хората около себе си, както и да са готови да експериметират, за да открият себе си. Благодарна съм на родителите си, че и мен самата са ме възпитавали по този начин и са ми дали възможността сама да извървя трудния, но интересен път, чрез който да се опозная. Децата задължително трябва да бъдат оставяни да правят грешки и по този начин да откриват света и най-вече себе си", споделя Оливия Уайлд. 

Актрисата е привърженик на кърменето и както го е правила със сина си Отис, така ще продължи и с второто си дете. "Това е избор, който сама съм направила. Но не искам да налагам мнението си на никого. Това е решение, което всяка жена трябва да вземе сама за себе си. Дали ще кърми или не е решение, което не е нужно да бъде одобрено от останалата част на обществото. Не трябва да жените да бъдат така притискани, както са сега", казва още Уайлд. 

Що се отнася до поддържането на добра форма по време на бременността, актрисата също е намерила решение за себе си. "Честно казано съм доста активна в ежедневието си - играя с Отис, който не обича да стои на едно място. Но най-важното е жената да е спокойна. Защото в крайна сметка тя върши много сериозна работа, тъй като в нея расте един малък човек. Ограничавам се малко само откъм храната, тъй като много обичам торти", заключва Оливия. 

А кои известни мами кърмиха децата си можете да видите в нашата галерия.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser