Преминете към основното съдържание

Съвременен танц, музика и живопис в „Извън рамки“

Гост-хореограф в спектакъла е американката Пола Уебър
Танцьорите
Танцьорите © ПР

Танцовото изкуство отново ще завладее сцената на VIVACOM ArtHall, като зрителите ще се насладят на спектакъла „Извън рамки“ на 20 май, от 19:00 часа. 

Младите танцьори на трупата ще изиграят 4 миниатюри, три от които с хореография на Петър Илиев. Една от танцовите миниатюри дава името на целия проект "Извън рамки" и ще бъде премиерно представена именно на сцената на VIVACOM ArtHall. Като гост-хореограф в спектакъла се изявява и американката Пола Уебър, утвърден балетен педагог и хореограф в Канзас Сити Балет. 

© ПР, Танцьорите

На сцената ще се изявят дванадесет танцьори, а музикалният елемент на спектакъла е представен от финия джаз на трио „Минимум“, което ще завладее публиката с изящните си авторски експерименти на различни джаз стандарти. Третият елемент на вечерта ще е изложба на 12 акварелни платна на тема "Танц" на младата художничка Татяна Илиева.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser