Преминете към основното съдържание

Съвършен маникюр по всяко време

Изкусително предложение от SNB: бижуто, за което всяка жена мечтае

Отлично поддържаният маникюр е визитната картичка на всяка жена. В динамичното ежедневие да намерим време за посещение при професионалиста често се оказва привилегия или върховна наслада за самочувствието ни. В такива моменти незаменими са комплектите за домашни грижи с професионално качество. Такъв е комплектът MINI ME на SNB, който прави маникюрът с гелак у дома съвсем достъпен. Ето това е неустоимо предложение за дамите, които често пътуват и чието динамично ежедневие изисква перфектен маникюр по всяко време.

В навечерието на Свети Валентин най-естественото нещо е да осигурим самочувствието си с перфектен външен вид, в който детайлите са на ниво. До края на февруари комплектът MINI ME е на специална промо цена.

Всичко необходимо за нанасяне на гелак SNB у дома, е включено в комплекта:

стилна и компактна UV LED уредба MINI ME 6W, която тежи само 240 гр,

шарена пила 180/220 лилави сърчица,

розова тънка пила 180/220 дърво, цветен блок 200,

индивидуални пили 100/180 SNB – комплект от 7 бр,

активен препарат за нокти SNB 30 мл,

ГЕЛАК основа/хибрид SNB 10 мл,

ГЕЛАК 09 ЛЮБОВ SNB 10 мл,

ГЕЛАК основа/топ SNB 10 мл,

5 бр. дървени клечки с остър край 17.8 см,

течност за почистване на гел 110 мл и 20 бр. тампони.

Към всеки комплект има и инструкции за употреба. Всичко това до края на февруари е на неустоима промо цена от 149 лв може да закупите тук.

Съвети за употреба:

UV LED уредба MINI ME 6W работи с три UVA светлинни диода. Препоръчително е да се използва за втвърдяване на покритие, както следва: първо се нанася покритие на четирите пръста на едната ръка, поставят се в уредбата за втвърдяване и след това се нанася покритие на палеца, след което се поставя за втвърдяване.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser