Преминете към основното съдържание

Сваляме зимните килограми с вкусни рецепти

2 рецепти за сваляне на зимните килограми
© iStock

Продължаваме с втората седмица на програмата с нискокалорични ястия, активиращи обмяната на веществата, плюс обикновени, но ефикасни упражнения и съвети как да устоим на апетита си.

Втора седмица

Трети ден - йодът активира обмяната на веществата

За да подобрите ефекта на диетата можете да пробвате следното упражнение за отслабване с топка за стегнато дупе

Начална стойка: на пода на четири крака. Сложете топката в сгъвката на дясното коляно (отзад на крака), облегнете се на пода на долната част на ръцете и вдигайте и спускайте десния крак, като стискате здраво топката. След това сменете крака. Направете упражнението по 20 пъти за всеки крак.

Четвърти ден – полезно за здрави кости

За да подобрите ефекта на диетата можете да пробвате следното упражнение за отслабване с топка за стягане на бюста:

Начална стойка: застанете прави, с леко разкрачени крака и стискайте топката с двете ръце пред гърдите си. Лактите ви да сочат настрани. Направете крачка надясно с десния крак, леко сгънат, левия е изпънат. Преместете тежестта си върху десния крака. Задръжте така 15секунди и стискайте здраво топката. След това направете същото с левия крак. Повторете упражнението по 20 пъти за всеки крак.

Проследете менюто за първата седмица от диетата тук

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser