Преминете към основното съдържание

Сватбата на Джей Ло и Бен Афлек била на косъм от провал

Дженифър едва не се отказала в последния момент.

Подновената връзка на Дженифър Лопес с Бен Афлек 20 години след проваления им годеж несъмнено е любима тема на медиите. През 2002 г. звездите обявиха годежа си, но сватбата така и не се състоя. Лопес призна, че и този път церемонията е била на косъм от провал.

Звездата била толкова притеснена и несигурна, че искала да развали годежа. Според собствените й думи тя се чудела дали на двамата с Афлек им е писано да бъдат заедно и дали наистина го искат. Ситуацията била разрешена от самия актьор.

„Един ден Бен просто каза: „По дяволите, нека просто отидем във Вегас и да се оженим тази вечер. И тогава добави: "Отиди на репетиция. Когато се върнеш, всичко ще е уредено", спомня си певицата думите на съпруга си в интервю за Джими Кимъл.

Звездите подписаха тайно точно във Вегас, а месец по-късно вдигнаха великолепна сватба с приятели и роднини, както беше планирано.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser