Преминете към основното съдържание

Световни гост-дизайнери на сцената на Sofia Fashion Week

Дизайнери от различни държави се качиха на сцената и заразиха гостите на събитието с несравнима енергия
© Nina Naustdal

През третата вечер гостите на Sofia Fashion Week имаха възможността да се запасят с идеи и вдъхновение за идните топли сезони чрез колекциите на дизайнери от различни крайчета на света. 

Начало на ревютата постави креативният дизайнер на италианския бранд Curiel. Детски облекла видяхме и сред дизайните на Nina Naustdal, която изпъкна с колекция, вдъхновена от разцъфващи екзотични цветя и включваща красиви бродерии, декорации, пера и женствени силуети. Inside Us се отличиха с атрактивно шоу и една семпла, но смела и безкомпромисна линия, потопена в един авангарден и артистичен стил. Paola Yactayo представи дизайни, отразяващи чувствеността и силата на латиноамериканките.

Финалът на вечерта бе поверен на вдъхновяващия Marvin Nonis, който поставя фокуса върху облеклата, които ласкаят фигурата, повдигат самочувствието и карат дамата, която ги носи да се чувства непобедима.

© Curiel

Още по етикети

SFW
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser