Преминете към основното съдържание

Светът идва при нас с 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб - София

Тази година събитието ще се проведе на 2 декември, неделя, от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център

Благотворителният базар е едно от най-популярните събития в столицата, което повече от 20 години дава възможност на страни от цял свят да представят своите традиции под формата на ръчно изработени продукти, сувенири, шедьоври от националната им кухня, характерни облекла и разнообразна културна програма.

По този начин събитието набира средства за множество образователни, здравни и социални каузи в България.

Международен женски клуб – София реализира благотворителния базар с подкрепата на представители на международната общност в страната – посланици, представители на дипломатически мисии и техните семейства, както и благодарение на помощта на редица компании и многобройни доброволци.

Миналата година в събитието се включиха 59 страни, които представиха културата и традициите си пред 10,000 посетители. По този начин бяха събрани 373,000 лв., с които бяха подкрепени директно 24 значими каузи.

Средствата бяха използвани за подпомагането на деца с онкологични заболявания, хора в неравностойно положение, възрастни със сериозни увреждания и деца, лишени от родителска грижа. Работата по тези проекти беше извършена в сътрудничество с организации, които подкрепят хора със специални нужди, малцинства, уязвими групи, възрастни хора и други благородни каузи.

Стандартните билети за Базара са на стойност от 5 лв., а тези за студенти и пенсионери – 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена от 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност от 25 лв., който предоставя достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, както и специални подаръци от Международен женски клуб – София.

Както всяка година, така и тази, всички приходи от Базара ще бъдат предоставени за благотворителните инициативи и проекти, които Международен женски клуб – София подкрепя.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser