Преминете към основното съдържание

Свеж старт за кожата след 30 години

Време е за активна грижа.

Действителността показва, че когато станем на 30 всичко се променя, включително кожата ни. Нарастващите отговорности и ежедневният стрес я правят да изглежда по-често уморена и бледа. Тя започва да губи естествения си блясък и регенерацията се забавя. Да, навършването на 30 години е повратен момент, който някои от нас посрещат с паника, но специалистите от Neutrogena предпочитат да го наричат Свеж Старт, защото знаят, че именно на тази възраст дамите разбират, че трябва да вземат мерки против стареенето на кожата още в ранен етап.


Neutrogena помага на всяка жена да разкрие собствената си красота и да види възможностите на своята увереност чрез здрава кожа на всяка възраст. За разработката на специалната гама специалистите разчитат на 4 милениал експерти - жени в 30-те си години, които могат да се поставят на мястото на всяка жена по света, помагайки да се превърне тази серия в реалност.

Защо серията Neutrogena Bright Boost е специална? Нека поговорим за ползите:

  • Серията Bright Boost активира естествените процеси за регенериране на кожата, за да помогне срещу стареенето на кожата, за здрав и свеж вид
  • Подпомага естествената регенерация на кожните клетки
  • Предотвратява сухотата на кожата, неравномерния тен и фините линии
  • Подходяща за всеки тип и цвят кожа

Тези ползи са резултат от дългогодишни изследвания и опити, на базата на които експертите на марката разработват силен комплекс, който действа върху подновяването на клетките на кожата, предотвратяващо повяхването на кожата, дехидратацията и неравния тен:

  • Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) – превъзходна аминозахар, която подпомага възстановяването и озаряването на кожата. Точно както хиалуроновата киселина повишава хидратацията, Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) придава блясък на кожата. За разлика от другите избелващи средства за кожа, Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) е градивен елемент на хиалуроновата киселина, който помага за регенерацията на кожата за по-свеж и сияен тен.
  • С AHA и PHA за нежна ексфолация и премахване на мъртвите кожни клетки

НАЙ-ДОБРАТА РУТИНА ЗА ПО-ОЗАРЕНА КОЖА

Вижте сами как Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) може да разкрие вашата по-озарена кожа. Тази многокомпонентна серия използва силата на Неоглюкозамин (Neoglucosamine®), за да поддържа кожата хидратирана, докато се отървава от мъртвите клетки.

Ето как можете да включите Bright Boost в своята ежедневна грижа:

Bright Boost озаряващ крем гел дневен и нощен крем

Активира естествените възобновителни процеси на кожата за предотвратяване стареенето, за здрава и сияйна кожа. Осигурете свеж старт за кожата си с този крем-гел с Неоглюкозамин(Neoglucosamine®), престижна съставка, с научно доказан ефект върху стареенето на кожата. Хидратира, засилва естествения повърхностен обмен на кожни клетки и намалява производството на меланин за подобряване на тонуса на кожата; с AHA и PHA за насърчаване на
нежното ексфолиране и премахване на мъртвите клетки.

Bright Boost озаряващ пилинг крем

Със съдържание на AHA и естествени частици, този ексфолиант помага за отстраняване на несъвършенствата на кожата за видимо по-ярък и гладък вид.

Bright Boost Озаряващ серум

Подсилете сиянието на кожата си с този серум, формулиран с най-високата концентрация на престижната съставка неоглюкозамин. Той помага за предотвратяване на стареенето на кожата, като стимулира повърхностния обмен на клетките на кожата, за да разкрие по-свежа кожа с по-равномерен тен.

Bright Boost озаряващ ултра лек флуид SPF 30


Със съдържание на антиоксиданти, UVA/UVB и със SPF 30, предпазва кожата сега и в хода на времето от влиянието на околната среда. Обогатен с неоглюкозамин, който научно доказано подпомага регенерацията на кожата за справяне с признаците на стареене на кожата и разкриване на по-сияйна и здрава кожа.

Продължавайте да блестите!

Вижте повече информация за продуктите на Neutrogena Bright Boost

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser