Преминете към основното съдържание

Свръхдоза лятно настроение

Галерия

Готови ли сте за лятото? Чакахме го с такова нетърпение и еуфория, а вече е зад ъгъла. Колкото и дрехи да имаме в гардероба, всеки сезон намираме място за още някоя нова модна находка. Ще си признаем, че лятото се изкушаваме най-много, и може би точно сега се намираме в стихията си. Вече преподредихме гардероба си, махнахме по-дебелите блузи и пуловери, заменихме ги с тениски и къси топове. Разбира се приготвихме и роклите, полите, късите панталонки и въобще всичко, подходящо за лятото. Отделихме специално място и за новите придобивки, които тепърва ще запълнят рафтовете.

Черно-белите комбинации ще водат тренд класациите и през лятото, а що се отнася до принтовете - фотографът JP DeSmedt ни накара да се влюбим в райето във всичките му вариации, та чак до интерпретацията му в тигрови ивици. Припомни ни и за един от любимите ни трендове при аксесоарите - кърпите и ефектните шалчета за глава, които можем да носим по толкова много начини. Денипът пък остава наш верен приятел. Достатъчно смели ли сте да комбинирате джинсите си с горнище на бански?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser