Преминете към основното съдържание

Съвършенство и лукс през погледа на Оливие Рустейн и Chivas Regal

,,Последната колекция на модния гигант Balmain, не остави нито един почитател безучастен. Дело на творческия директор Оливие Рустейн и своебразно празненство по повод десетгодишния му юбилей в компанията, колекцията за пореден път доказва дръзкия поглед на бранда и основния му дизайнер.

Както обикновено, дрехите от последната колекция излъчват бляскав лукс и елегантност, а основният елемент във всички тях е запазената марка на Balmain – масивните вериги, синджири и брони, правейки препратка към бунтарския дух на всички почитатели на бранда.

И докато колекцията все още беше тема номер едно в модните среди, Balmain и Оливие Рустейн отново изненадаха всички. Колаборацията между модната къща и един от най-популярните премиум уиски брандове – Chivas Regal, се появи в точният момент, за да промени представите за съвършенство и лукс. Лимитираната серия Chivas XV Balmain включва две визии на бутилката и опаковката на 15-годишното уиски на Chivas, вдъхновени именно от последната колекция на модния гигант.

„След като научих от експертите защо точно Chivas XV е толкова деликатно и изискано 15-годишно уиски, целта ми беше да се уверя, че дизайнът отразява нещо рядко, нещо с голяма стойност. И така, това припомни един много популярен мотив от ревютата на Balmain – привличащите вниманието и сложно оформените златни вериги. За да създадем визията на това партньорство, преработихме тази емблематична верига и я превърнахме в бронята на характерния шотландски вкус, който определено си заслужава да бъде защитен.“, разказва Оливие Рустейн за процесa по създаване на новия силует на Chivas

Ексклузивните бутилки от колаборацията носят колекционерска стойност за притежателите си и това ги прави перфектния „моден“ аксесоар за празниците за всички ценители на премиум удоволствията.

Повече информация може да откриете на CHIVAS XV BALMAIN - Chivas Regal BG

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser